Credo van mij: ’ Neem jezelf serieus en gun het jezelf! Iedere vrouw mag shinen’

 

Opleiding en werkervaring

 

Ik ben sinds 1982 verpleegkundige; onder andere heb ik veel ervaring als wijkverpleegkundige in de thuiszorg, zowel ten aanzien van de ouderen- als in de jeugdgezondheidszorg. Ook heb ik ruim 10 jaar managementervaring. Naast mijn werk als Orthomoleculair therapeut werk ik al een aantal jaren met liefde en enthousiasme als vrijwilliger voor Borstkankervereniging Nederland; hierbij werk ik samen met de medewerkers in ziekenhuizen om vanuit patiëntenperspectief de borstkankerzorg op een hoger niveau te brengen. Alle kennis en ervaring zorgen voor een mooie gevulde rugzak die ik graag inzet voor een ander.

benner_final_1

benner_final_2_online afspraak maken

benner_final_3_streep

benner_final_4_tel

benner_final_6_facebook

benner_final_7_plusjes